Vikend Kebap 🥙🐼
Prihaja vikend. “Hmm, le kaj bi jedla?” Diši mi kebap, ne diši mi pa mraz. V trgovini sem videla kebab meso med zmrznjenimi izdelki pa sem si ga kupila. Preberem navodilo, hehe navodilo pa za lenobe. “Super” sem si rekla. Nekaj zelenjave tega ne smem pozabiti, lepinje pa sem nadomestila kar z toasti.

Sestavine:
- Paradižnik
- Čebula
- Bučke
- Kebab meso 500 g
- Topljeni sir v lističih
- Masleni toast
- Yogurt
Bučke narežem in nasolim. Medtem meso popečem v cvrtniku na vroč zrak. Nastavim temperaturo na 180 stopinj za 10 minut. Moja izbira zelenjave bo paradižnik, bučka in čebula. Paradižnik si narežem posolim in dodam malček bučnega olja. Pečeno meso shranim v posodo na toplo potem pa pripravim še bučke. Sedaj popečem še bučke na 160 stopinj za nekaj minut. Pripravljeno meso in zelenjavo postavim na popečen toast in na vrh dodam še sir ali parmezan.


Čas priprave 30 minut
Dober tek
Arhivi
Calendar
P | T | S | Č | P | S | N |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 |
Dodaj odgovor